Ben je hondenbezitter… en woon je in Groningen?

Ben je hondenbezitter en woonachtig in Groningen, heb je je dan al aangemeld (GRATIS) bij de vereniging ‘Hondenvrienden Groningen’?

Zij proberen op te komen voor een eerlijker hondenbeleid in de stad Groningen, waarbij uitgangspunt is dat iedere hondenbezitter wél de poep opruimt van zijn hond, maar dat er ook uitrenplekken dienen te zijn voor de hond!

Momenteel kun je de hond bijna nergens meer los laten lopen en geloof me, als je een paar afleveringen van ‘Dog whisperer’ hebt gekeken, dan weet je dat een hond die nooit los mag, er van door gaat als hij een keer ontsnapt (met alle mogelijke risico’s van dien).

Natuurlijk zijn er baasjes die niet naar cursussen gaan, die hun hond niet fatsoenlijk willen opvoeden, etc, etc, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van de welwillende baasjes!

Kortom: steun ons!

 

Comments are closed.